Båttur Oslo

Oslofjord

Båttur i Oslo, hva er vel deiligere? Vi har tilgang på en nydelig skjærgård, og et fjordcruise en varm og vakker sommerdag eller kveld kan vel knapt slås av noe annet. Reker og vin, sommer og sol med gode venner eller kolleager er oppskriften på en perfekt dag for mange. Med oslofjordens mange flotte plasser, små og store øyer å besøke, og alt lett tilgjengelig fra sentrum av hovedstaden, kan drømmen lett bli virkelig.

En båttur i Oslo kan komme i mange ulike varianter og på mange ulike båter. Hva med en fredelig tur på en seilskute, eller et mer eksklusivt arrangement på en yacht? Også redningsskøyter, passasjerskip og fraktebåter står klare til å ta deg og dine med på en deilig båttur i skjærgården. Mulighetene er mange. Teambuilging eller konferansetur, Kick-off og chartertur. Det er ingen grenser for hva som kan arrangeres i forbindelse med en båttur i Oslo. Med mat etter dine ønsker og kanskje aktiviteter på vann eller land kan en båttur i Oslo bli sommerens høydepunkt for bedriften, gjengen eller deg på din store dag. Men vær tidlig ute. Dette er populære måter å arrangere event i Oslo på, så de beste båtene og de beste datoene blir raskt tatt.

Vi har 30 års erfaring med fjordcruise og eventarrangement i Oslo, og sender deg gjerne et tilbud på båttur i Oslo for store og små selskap. Vi skreddersyr turen for dere, eller kommer med forslag på komplette opplegg utifra vår erfaring og kunnskap.

Kontakt oss