Informasjon
 • Passer best for dere som planlegger et fjordcruise, sommerfest eller julebord for mellom 80 og 130 gjester
 • Minimum antall gjester i høysesong: 60
 • Leiepris pr time: 7.800,- + 6% mva ( min. 5 timers leietid i høysesong)
 • Mat og drikke: se under Meny og vinliste i hovedmenyen
Om Båten

MS OSLOFJORD og søsterskipene MS Olympia og MY Spirit of Oslo er Oslofjordens mest populære og etterspurte fjordcruise-båter.
MS Oslofjord har oppvarmede salonger og utedekk, garderober, moderne musikkanlegg og VIP-oppdekning. Her skreddersyr vi alle typer sammenkomster og fester om bord: firmafest, private fester, Temafester, Fjordcruise Aktiv, sommerfest og julebord for hele Oslo og omegn!
MS Oslofjord fikk helt nyoppusset nedre salong og bar til sesongen 2017, samt ny sofakrok på akterdekket og nye puter på det oppvarmede utedekket. Båten fikk også til sesongen 2018 nyoppussede toaletter, og fremstår derfor som den mest moderne restaurantbåten i Oslofjorden sammen med søsterskipene MS Olympia og MS Spirit of Oslo

Den perfekte resturantbåt

På MS Oslofjord har vi gjort ALT vi har kunnet for å lage en restaurantbåt hvor både utsmykning, innredning, oppdekning og kvalitet på serveringen skal overgå alle konkurrentenes produkter. La oss i all beskjedenhet nevne hvorfor MS Oslofjord  ligger flere hestehoder foran andre charterbåter i sin klasse:

Fjordens største spisesalong med 365 graders utsikt over fjorden
Utsøkt engelsk pubsalong i flukt med hoveddekket, med persiske tepper, skutemalerier og en fantastisk bar
Store utedekk med muligheter til overtrekk og oppvarming – ved behov
Porselen og stålbestikk, tøy/damaskduker, tøy/damaskservietter og glass-glass; ikke papp/papir og plast som de fleste andre
Danseplass med moderne PA-musikkanlegg, spillelister, trådløs mikrofon og et stort/populært musikkutvalg
Topptrimmet service og mannskap
GRATIS teambuilding, det vi kaller Fjordcruise Aktiv inkludert i båtleien!
STOR meny; Reker Gourmet, BBQ, tapas, koldtbord mm.
Nyhet Ferske reker. Se meny og drikkeliste i hovedmenyen
GRATIS opphenting på Lysaker og i Asker/Bærum

Video
Klimatiltak

Her tester vi noe :)

Forespør

  • Gry
   28/08/2019 at 11:58

   Vi var på firmatur med denne flotte båten fredag 23.august i strålende sol 🙂
   Personalet var imøtekommende og blide, vi fikk veldig god service om bord, og de arrangerte morsomme aktiviteter for oss på land. Maten var nydelig, og de som bestilte kylling skrøt veldig av denne retten. På M/S Oslofjord er det dekket på med hvite duker, glass, tallerkener og bestikk – ikke engangsservise, og det satte en ekstra spiss på turen. Vi hadde en flott kveld ute i fjorden og kommer sikkert til å bestille tur med Fjordcruise ved en senere anledning.

   • Henrik Bohler
    28/08/2019 at 13:19

    Hei Gry!

    Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Godt å høre at dere hadde en bra tur og at både mat, service og aktiviteter levde opp til forventningene 🙂

    Håper å se dere igjen til ved neste anledning!

    mvh Henrik Bøhler
    Circus Event AS

  • Mads
   18/09/2019 at 13:41

   Vi leide inn båten for firmatur med 70 personer. Ombord hadde vi god plass til å mingle og kose oss med snacks og drike fra baren. Veldig hyggelig personale, og oppmøte samt avlevering ble gjennomført som avtalt! Vi seilte ned til Oscarsborg og fikk nyte Oslofjorden hele veien fra Sandvika. Utrolig fint at man også kan sitte inne om været ikke er helt med. Anbefales!

   • Henrik Bohler
    03/10/2019 at 11:53

    Hei Mads!

    Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🙂 Godt å høre at dere hadde en bra tur, og takk for at vi fikk lage fjordcruise for dere i Veritas i år også!

    Håper å se dere igjen til neste år!

    mvh Henrik
    Circus Event

  Add a review