Informasjon
 • Passer best for dere som planlegger et fjordcruise eller sommerfest for mellom 100 og 350 gjester
 • Minimum antall gjester i høysesong: 100
 • Leiepris pr. time: fra 17.500,- til 19.500 + 12% mva (min 5 timers leietid på kveldstid)
 • Be om egen meny og vinliste ved bestilling
Om Båten

OSLOFJORD 1 er en helt ny elektrisk båt med panoramautsikt uansett hvor du sitter!

Oslofjord 1 er en av de helt nye elektriske båtene som har kommet til Oslo. Båten er 100% elektrisk og har null utslipp! Oslofjord 1 oppleves som moderne, romslig, lys og stille. Her glir dere mellom øyer og holmer i indre Oslofjord uten motorlyd og med fantastisk utsikt fra alle kanter! Salonger i 2 etasjer, stor uteplass både foran og bak styrhuset og et moderne klimaanlegg, gjør at Oslofjord 1 egner seg for fjordcruise hele året. Oslofjord 1 blir i sommer tatt ut av den vanlige "øy-trafikken" og skal på kveldstid gå charterturer med de store gruppene.

Utformingen av Oslofjord 1 gjør at båten egner seg best til menyer som fingermat, tapas, buffeter og grillmenyer som man ikke nødvendigvis trenger å sette seg ned med kniv og gaffel for å nyte. På mange andre båter blir gjestene sittende på omtrent samme sted under hele turen, men på Oslofjord 1 "flyter" man naturlig mer rundt. Dette gjør båten utmerket til mingling, sosialt samvær og sightseeing. Oslofjord 1 har også flere skjermer rundt om i båten, som gjør at båten også egner seg meget bra til konferanser eller annet faglig innhold i kombinasjon med fjordcruise.

Oslofjord 1 er meget godt tilrettelagt for de med nedsatt bevegelsesevne og rullestolbrukere. Det er god plass rundt alle bord og på toalettene, og ved flere av bordene kan man enkelt sette en rullestol inntil. I midten av båten er det til og med en heis, som gjør at det er enkelt å bevege seg mellom nedre og øvre salong, samt utedekkene.

Hvis du er ute etter en stor båt med fantastisk utsikt og god plass både ute og inne, har du her en båt som gir dere en flott tur uansett vær, uansett dato! Sommerfest, firmafest, konferanse, sightseeing, transport? Oslofjord 1 er en båt som kan gjøre det meste!

TA KONTAKT I DAG for å sikre deg ønsket dato.

 

Klimatiltak

100 % elektrisk. Null utslipp.

Forespør

  • Gry
   28/08/2019 at 11:58

   Vi var på firmatur med denne flotte båten fredag 23.august i strålende sol 🙂
   Personalet var imøtekommende og blide, vi fikk veldig god service om bord, og de arrangerte morsomme aktiviteter for oss på land. Maten var nydelig, og de som bestilte kylling skrøt veldig av denne retten. På M/S Oslofjord er det dekket på med hvite duker, glass, tallerkener og bestikk – ikke engangsservise, og det satte en ekstra spiss på turen. Vi hadde en flott kveld ute i fjorden og kommer sikkert til å bestille tur med Fjordcruise ved en senere anledning.

   • Henrik Bohler
    28/08/2019 at 13:19

    Hei Gry!

    Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Godt å høre at dere hadde en bra tur og at både mat, service og aktiviteter levde opp til forventningene 🙂

    Håper å se dere igjen til ved neste anledning!

    mvh Henrik Bøhler
    Circus Event AS

  • Mads
   18/09/2019 at 13:41

   Vi leide inn båten for firmatur med 70 personer. Ombord hadde vi god plass til å mingle og kose oss med snacks og drike fra baren. Veldig hyggelig personale, og oppmøte samt avlevering ble gjennomført som avtalt! Vi seilte ned til Oscarsborg og fikk nyte Oslofjorden hele veien fra Sandvika. Utrolig fint at man også kan sitte inne om været ikke er helt med. Anbefales!

   • Henrik Bohler
    03/10/2019 at 11:53

    Hei Mads!

    Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🙂 Godt å høre at dere hadde en bra tur, og takk for at vi fikk lage fjordcruise for dere i Veritas i år også!

    Håper å se dere igjen til neste år!

    mvh Henrik
    Circus Event

  Add a review