Bryllupslokaler Oslo

Finn det perfekte bryllupslokalet til den store dagen!

 

En av de største begivenhetene i livet fortjener en fantastisk fest, i et storslott lokale!

Mange av våre fest og selskapslokaler benyttes også som bryllupslokaler, spesielt i helgene. De fleste kan presentere en variert bryllups-meny til svært konkurransedyktige priser.

Våre beste charterbåter, som er fullverdige flytende restauranter, er blant våre aller beste og mest populære bryllupslokaler. Da får man alt i èn pakke inkludert dans og hygge utover i de små timer.

Langs Oslofjorden finnes flere av de mest attraktive bryllupslokalene, og mange ønsker å kombinere et hyggelig fjordcruise og en bryllupsmiddag på land. Hva med et champagnecruise først og en herlig bryllupsfest på land etterpå?

Dere som planlegger bryllup er ofte tidlig ute, noe som gir oss god tid til å finne det perfekte bryllupslokalet, på den riktige datoen. Fortsett med det! Vi har i en årrekke vært så heldige å få være med å planlegge den store dagen, og det ønsker vi å fortsette med, ved å levere fullverdige arrangement på de beste bryllupslokalene!

 

«Hvert år er vi heldige som får hjelpe par å planlegge og gjennomføre den store dagen. Vi har få kunder som er så opptatt av alle detaljer som de som planlegger bryllupsdagen sin, naturligvis! Vi har gjennom årene bistått med alt fra lokale, transport, mat og servering, høytalere og mikrofoner, dekorering og til og med hatt en vielse om bord på en av våre båter! Vi kan stå for en bit av dagen deres, eller for hele gjennomføringen. Vi har masse muligheter og ideer for dere som ønsker å gjøre dagen så minnerik som mulig!» 

Harald Bøhler

Daglig leder

Circus Event Norsk Fjordcruise AS