Arranger ditt event hos oss!

Vi arrangerer event og fest for både små og store sammenkomster.  Om det er firmafest, bursdag, jubileum, sommerfest, barnedåp, konfirmasjon, bryllup, temafest, julebord så kan vi hjelpe deg med dette! Etter over 30 år i bransjen vet vi hva som skaper god stemning og en godt gjennomført fest! Vi sørger for aktiviteter og konkurranser i løpet av dagen slik at alle som er med kan slappe av, nyte dagen og bare ha det gøy!

Gjennom oss kan du arrangere fest på, for eksempel, Lyse Gård, på fjordcruise-båtene og ute på Langøyene.

Det å arrangere et event på Oslofjorden i båt er noe helt spesielt! Vi har mange ulike typer båter som passer ulike arrangement. Hva er vel mer stemningsfullt og spesielt enn å invitere venner, kollegaer og kjente ut på fest i Oslofjorden? Om det er konserter, bryllup, jubileer eller andre selskap og samlinger så vil det gi en helt spesiell ramme rundt arrangementet.

Vi har også en rekke andre landbaserte steder som vi leier ut til ditt event. Les mer om de ulike lokalene her.

For oss er kunden viktig. Vi skreddersyr arrangementer og fester etter dine ønsker. Vi strekker oss langt for at du skal få den festen du vil ha og for å lage en fest du vil huske lenge.

Om du skulle ha spørsmål om arrangering av ditt event kontakt oss på 67 14 60 00 eller send en e-post til post@circusevent.no.  Send oss dine ønsker for festen, dato, hvor mange som skal delta på arrangementet,  så mailer vi dere komplette tilbud på ulike i løpet av kort tid.

Eventtyper

bal-stemning-

Teambuilding

Teambuilding er en perfekt mulighet til å bli bedre kjent med de man jobber og omgås med.

Les mer om Teambuilding
DSC01741NY
Lyse 2017 11
Ingerstrand Telt ute
271ny

Fjordcruise-event

Hva er vel mer avslappende og samlende enn å ta med kolleger og vennet på et fjordcruise på Oslofjorden?

Les mer om Fjordcruise-event
stort telt m bufetelt

Firmafest

Vi lager sommerfester, kick off, fjordcruise, skjærgårdsfester, temafester, beachparties, julebord, julefester med fokus på reale priser og solid håndverk!

Les mer om Firmafest
fine-gjester-ved-bathallen-ny

Private fester

Det finnes alltid noe å feire. 30-40-50-60-70-80-års bursdagsfester! Bryllup, barnedåp, konfirmasjoner, gullbrullup eller private fester med venner.

Les mer om Private fester
Lyse Totem

Temafest

Temafest har vi både på Lyse Gård, på fjordcruise-båtene og ute på Langøyene; fordi disse stedene passer best til aktiviteter og konkurranser.

Les mer om Temafest
lyse lavo siden

Sommerfest

På alle våre sommerfest-steder har vi lagt forholdene til rette for at dere skal ha en superkveld; uansett vær & vind

Les mer om Sommerfest
1499ny-1280x852

Julebord

Julebord er og blir årets største firmafest. Ønsker dere å ankomme i kaner, med dombjeller, reinskinn og gløgg; dette fikser vi - midt i Oslo sentrum!

Les mer om Julebord

Kontakt oss