Informasjon

Firmafesten er årets høydepunkt for alle de ansatte, og med 35 års erfaring sørger vi for at dagen blir perfekt!

Firmaene i Oslo & Akershus er våre største kunder. Vi har tilpasset graden av «skreddersøm» og priser til et nivå som passer firmafest både i offentlig og privat sektor.

Vi lager sommerfester, kick off, fjordcruise, skjærgårdsfester, temafester, beachparties, julebord, juletrefester – med fokus på reale priser og solid håndverk! Våre firmafester er ikke som å gå på en restaurant, hvor dere utgjør en liten del av et større hele. Hos oss er det bare DERE! Dere har full fokus – dere får sette deres preg på arrangementet!

Firmafest på Oslofjorden

Fordi vi ofte er på fjorden, ute på øyene eller oppi skauen, holdes gjengen deres samlet hele kvelden! Er dere på en restaurant «på by`n» blir det jo helt annerledes. Vi legger opp til aktiviteter og teambuilding på alle stedene våre; litt forskjellig program på de ulike stedene. Tar kontakt – så oversender vi programmet til det stedet dere brenner for!

Noen firmaer er 20 personer – noen er 700! Alle er like viktige for oss! Vi har arrangementssteder som passer for grupper fra 10 personer og oppover. Hvert år har vi firmafester for grupper opp til 6-700 gjester. Vi vet hva som skal til for at alt skal gli smertefritt!

Under «Fjordcruise» og «Lokaler» har vi presentert de stedene vi drifter til daglig. Har vi ikke selv kapasitet på disse stedene den datoen dere er ute etter – hjelper vi deg videre til våre samarbeidspartnere som måtte ha mulighet til å hjelpe dere.

Vi sier aldri NEI – hos oss får du hjelp – uansett!

La oss være med å planlegge og gjennomføre din firmafest!

Se våre tilbud

Forespør

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a review

  Kontakt
  Messenger
  post@circusevent.no
  67 14 60 00