Julebord

1499ny-1280x852

JULEBORD er og blir årets største firmafest, men arrangementsmønsteret er i rask forandring! Det er ikke lenger et restaurantbesøk – eller ribbe & surkål i kantina på jobben som gjelder.

Nå er det de litt SPESIELLE STEDENE som gjelder – hvor dere kan ha stedet for dere selv og ikke bli kastet ut når restauranten ønsker en ny bordsetning, eller bli hysjet ned når noen skal holde tale. Det er jo ikke så festlig.

I år gjør vi en unik julebord-setting på to av våre beste restaurantbåter; MS Oslofjord og MY Spirit of Oslo , hvor vi bruker båtene som flytende restauranter på Rådhusbryggene, midt i Oslo sentrum! Her får dere deres eget helt unike lokale! I varme, hyggelige, og julepyntede omgivelser tar vi dere i mot med en varm gløgg på Rådhusbryggen. Kokken om bord lager et fantastisk festmåltid, og musikk, dans og taler tar dere gjennom kvelden! Vi garanterer et unikt julebord dere sent vil glemme!

I realiteten er det hvert år bare 8 datoer som er «hotte» i julebordsammenheng.

HUSK Å RESERVERE PLASS I GOD TID – HER BLIR DET RIFT OM STEDER og DATOER!

Våre julebord-steder har litt ulike spesialiteter og menyer. TA KONTAKT – så forteller vi deg hvor du får den beste ELGGRYTA, DEN SPRØESTE SVOREN, DEN FERSKESTE TORSKEN, DEN BESTE LUTEFISKEN eller hva med et «Svensk Julebord» i år?

Ta kontakt på mail; post@circusevent.no eller telefon 67146000!

 

Kontakt oss