Private fester

fine-gjester-ved-bathallen-ny

DET FINNS ALLTID NOE Å FEIRE!

30-40-50-60-70-80-års bursdagsfester! Bryllup, barnedåp, konfirmasjoner, sølvbryllup – gullbrullup – eller hva med et slektstreff, en sommerfest med gode venner, en temafest – et fjordcruise på Oslofjorden med aktiviteter og gøy?

Vi tilpasser opplegg og priser etter tidspunkt og innhold. Da bli det ikke bare «foreldregenerasjonen» som har råd til en fest! Hvert år har vi store arrangement for «fadderukene» på BI/Universitetet osv, Klasse/skole-fester , utdrikningslag og ikke minst ungdom som vil feire 20-30-års dagen sammen! 3 x 30 årsfest blir fort 100 personer – som vi har mange gode alternativer til!

På side 24 i Event-Håndboken 2018 har vi samlet noen bilder fra ulike private fester det siste året. Her har du alt fra bryllupscruise, gardenparty, Hawaii-party og cowboy-fest – til hatteparty, baklengsfest og champagne cruise!

RING OSS – fortell oss hvor mange dere blir og dato for festen; så kommer vi tilbake med en pakkepris pr person som er rimeligere enn du tror! Det koster å ha festen hjemme også!

Kontakt oss