Teambuilding

bal-stemning-

Teambuilding er en perfekt mulighet til å bli bedre kjent med de man jobber og omgås med! Gjennom ulike aktiviteter, leker og arrangementer har man det gøy samtidig som man lærer seg å samarbeide, og man lærer hvilke styrker de ulike personene i teamet har. På den måten kan man bli et sterkere team, noe man kan ha nytte av når man kommer tilbake på jobb.

Vi i Circus Event har mange års erfaring med å arrangere eventer med fokus på teambuilding. Vi har aktiviteter og oppgaver som gjør at dere har det gøy samtidig som samholdet blir bedre! I tillegg er rammen rundt et hyggelig arrangement som fokuserer på gode opplevelser, god mat og god underholdning om ønskelig.

Når vi arrangerer en tur og en fest så skreddersyr vi etter kundens ønsker. Etter 30 år i bransjen har vi også mange tips og ideer til hva dere kan gjøre. Hva med å ta med kollegaer ut på fjordcruise i Oslofjorden, med et stopp eller flere på det ulike øyene? Vi vet om flere steder som passer perfekt til teambuilding for både små og store grupper. Her kan vi arrangere konkurranser og leker slik at dere får utfordret dere som et team. Bare spør oss så hjelper vi deg.

Om du skulle ha spørsmål om teambuilding eller arrangering av ditt event, kontakt oss på 67 14 60 00 eller send en e-post til post@circusevent.no.  Send oss dine ønsker for festen, dato, hvor mange som skal delta på arrangementet,  så mailer vi dere komplette tilbud på ulike i løpet av kort tid.

Kontakt oss