Våre festlokaler har alt dere trenger for årets store fest. Circus Event er fest-spesialisten!

 

Et festlokale kan være så mangt, og derfor har vi et stort utvalg av lokaler som til sammen dekker alle behov!

Vi har et stort utvalg av festlokaler i Oslo og Akershus, som alle er lagt opp til å gi dere den perfekte festen! Vi tilbyr festlokaler som passer for både firmafester, private fester, temafester, sommerfester, gardenparties, konferanser, julebord, kick-off osv. Festlokalet kan være i strandkanten, på en av våre eksklusive charterbåter, på vår flotte Øvre Lyse Gård, eller et av våre historiske bygg sentralt i Oslo, Sandvika og Asker. Felles for dem alle er at de har lett tilgjengelighet og kan tilby både aktiviteter og teambuilding i tillegg til den serveringen dere ønsker.

Våre festlokaler passer for både store og små grupper, og vår spesialitet på sommeren er å benytte våre fantastiske charterbåter som er flyende restauranter og et unikt festlokale i en og samme pakke! Vi kan også bruke flere av våre store båter samtidig, til det vi kaller «samseilinger»! Da er det ingen begrensning på hvor mange dere kan være!

Alle festlokalene er utstyrt med musikkanlegg og varierte spillelister, mikrofoner og enklere AV-utstyr.

Skal du ha et festlokale til en sommerfest, et julebord eller annet? Ta en titt på vårt store utvalg, eller ta kontakt for å få hjelp til å finne det ideelle festlokale for deg og din gruppe!

Vær tidlig ute med planleggingen, så får du det beste lokalet for deg på akkurat den datoen du ønsker deg!

 
Hei! Ville bare gi en tilbakemelding på vårt arrangement på Hvalstrand Bad. Dette ble en fantastisk kveld. Maten var utsøkt, stedet fantastisk og de som jobbet der var svært hyggelige og serviceinnstilte. Dette er noe vi kan anbefale på det sterkeste!! Tusen takk for all hjelp i forbindelse med arrangementet. Vi er storfornøyd!!
Mette Kalhor
Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA
Hei Harald! Tusen takk for en fantastisk sommerfest på Øvre Lyse Gård! Vi storkoste oss, det var helt knall!! Ha en fin dag!
Marita Reiersen Andersen
Deloitte
Hei! Tusen takk for et strålende arrangement, som ble toppet med et nydelig sted og vær. Vi kommer garantert til å bruke dere ved en senere anledning. Fortsatt god sommer!
Gunhild Skaar Skåttun
Grieg Star

«Vi har festlokaler over hele Oslo og Akershus, alle med sine spesialiteter. Uansett hva du er ute etter, så har vi et festlokale som vil passe perfekt for ditt event! Enten du ønsker noe sentralt i byen, gardenparty, eller innendørs, en fest-båt eller en idyllisk gård. Vi har alle sammen! La oss med 35 års erfaring helpe deg med å lage en uforglemmelig fest!»

Harald Bøhler

Daglig leder

Circus Event Norsk Fjordcruise AS