NYT ET HELT SPESIELT FJORDCRUISE I OSLO

 

Gjør noe helt spesielt og ta med å ta med kolleger, familie og venner på et fjordcruise i Oslo på Oslofjorden!

Et fjordcruise i Oslo gir en helt spesiell ramme når du skal samle venner, kolleger og bekjente til sommerfest. Vi er så heldige at vi har verdens herligste og mest spesielle skjærgård! Hvilket annet land i verden har et slikt sommereldorado rett uten for stuedøren?

Circus Event arrangerer og tilbyr fjordcruise til alle anledninger. Her får du, blant annet; båtcruise, sommerfest på fjorden, chartertur, båttur med reker & hvitvin, blåtur, teambuilding tur, kick-off tur, konferansetur. Alt dette kan du få på en av våre fantastiske skuter!

Vi har alle typer båter, seilskuter, yachter, passasjerskip, redningsskøyter, fraktbåter med mer. Alle er klare for å tilby en herlig sommerfest for dere på en av våre lange lyse sommerkvelder.

Ønsker dere et «pitstop» underveis på en av øyene med litt aktiviteter, konkurranser og teambuilding, så fikser vi dette for dere.

Her er mulighetene mange! Vi har arrangert fjordcruise i Oslo i 35 år, og hjelper deg med ideer og forslag for ditt arrangement på Oslofjorden. Vi skreddersyr ditt fjordcruise i Oslo for dere, etter det dere ønsker. Vi arrangerer alt fra A til Å så kan tenke minst mulig på planleggingen og heller bare nyte opplevelsen på fjordcruise i Oslo.

Vær rask med å få satt av en av de attraktive sommerkveldene i juni og august! Hver sommer er det kamp om de beste båtene på de mest populære datoene.

 

FJORDCRUISE AKTIV

Som eneste arrangør kan vi tilby dere GRATIS AKTIVITETER, både regi og gjennomføring i forbindelse med et fjordcruise!

Fjordcruise Aktivitets-kit

Vi setter om bord et «aktivitets-kit» – og så bruker vi mannskapet om bord som aktivitets-verter! Hva med et pitstop på en av øyene, hvor vi kjører litt teambuilding og konkurranser en times tid? Har dere temafest tilpasser vi aktivitetene etter temaet. Har dere «bare» sommerfest eller firmafest, tilpasser vi aktiviteter og nivå etter dette.

Hver båt har en egen liste over hvilke aktiviteter de kan tilby. Be om «Produktarkene for Fjordcruise Aktiv» når du ringer eller sender oss en forespørsel, så får du en komplett beskrivelse av program og gjennomføring.

«Go green – gøy har vi det alltid – uansett»

Det var en meget vellykket båttur på lørdag. God mat! Du holdt hva du lovet - Strålende vær! Tusen takk for super service helt fra første mail! Jeg vil anbefale dere videre til venner og kolleger. Ønsker deg en fin sommer.
Svanhild Ottosen
Mesterbakeren
Vil bare takke for en fantastisk kveld, har fått utrolig mange tilbakemeldinger på at dette var en super event, alle koste seg masse i det fine været. Takk det hyggelige mannskapet fra oss!
Karianne Gulland
Avinor
Takker for en super båttur, med en flott båt, og utrolig hyggelig mannskap. Masse gode tilbakemeldinger fra en gjeng som trengte en ordentlig sosial god tur. Det fikk vi. Vi kommer tilbake!
Tomm Wattum
Polygon Norge

«Fjordcruise og båtturer er noe vi har gjort helt siden vi begynte i 1984, og ingen har mer erfaring enn oss på dette. Ikke bare har vi det største utvalget av båter i Oslofjorden, men vår lange fartstid på dette område har gjort at vi over tid har valgt ut de beste båtene for våre kunder. Vi finner alltid en båt som passer kundens ønsker! Vi er utrolig stolte over alle våre faste kunder som etter mange båtturer vet at vi alltid leverer, og kommer tilbake år etter år. Finn ut hvorfor vi i Circus Event er Fjordcruise-eksperten du også!»

Harald Bøhler

Daglig leder

Circus Event Norsk Fjordcruise AS