Fjordcruise Oslo

271ny

Nyt et helt spesielt fjordcruise i Oslo

Gjør noe helt spesielt og ta med å ta med kolleger, familie og venner på et fjordcruise i Oslo på Oslofjorden!

Et fjordcruise i Oslo gir en helt spesiell ramme når du skal samle venner, kolleger og bekjente til sommerfest. Vi er så heldige at vi har verdens herligste og mest spesielle skjærgård! Hvilket annet land i verden har et slikt sommereldorado rett uten for stuedøren?

Circus Event arrangerer og tilbyr fjordcruise til alle anledninger. Her får du, blant annet, båtcruise, sommerfest på fjorden, chartertur, båttur med reker & hvitvin, blåtur, teambuilding tur, kick-off tur, konferansetur. Alt dette kan du få på en av våre fantastiske skuter!

Vi har alle typer båter, seilskuter, yachter, passasjerskip, redningsskøyter, fraktbåter med mer. Alle er klare for å tilby en herlig sommerfest for dere på en av våre lange lyse sommerkvelder.

Ønsker dere et «pitstop» underveis – på en av øyene; med litt aktiviteter, konkurranser og teambuilding; fikser vi dette for dere.

Her er mulighetene mange! Vi har arrangert fjordcruise i Oslo i over 30 år, og hjelper deg med ideer og forslag for ditt arrangement på Oslofjorden. Vi skreddersyr ditt fjordcruise i Oslo for dere, etter det dere ønsker. Vi arrangerer alt fra A til Å om du vil tenke minst mulig på planleggingen og heller bare nyte opplevelsen på fjordcruise i Oslo.

Se vårt eget program: Fjordcruise Aktiv

Vær rask med å få satt av en av de attraktive sommerkveldene i juni og august! Hver sommer er det kamp om de beste båtene på de mest populære datoene.

Våre mest populære cruisebåter

Linan Hoved NY

Fjordcruise: MS Linan

Les mer om MS Linan
Hoved NY redigert

Fjordcruise: MY Belle Royal

Les mer om MY Belle Royal
hovedbilde 2 NY

Fjordcruise: MY Riva Italia

Les mer om MY Riva Italia
DSC05721ny

Fjordcruise: MS Cacus

Les mer om MS Cacus
DSC06053ny

Fjordcruise: MY Spirit of Oslo

Les mer om MY Spirit of Oslo
Oslofjord2

Fjordcruise: MS Oslofjord

Legg ditt fjordcruise i Oslo med MS Oslofjord, en av Oslofjordens mest populære og etterspurte fjordcruise-båter.

Les mer om MS Oslofjord
334ny

Fjordcruise: MS Olympia

MS Olympia er en av fjordens mest etterspurte fjordcruise-båt. MS Olympia fremstår i dag som den kuleste og mest trendy restaurantbåten i Oslofjorden.

Les mer om MS Olympia
Festival NY

Fjordcruise: MS Festival

MS Festival er en veteranbåt og er kjent som «den runde damen», «den koselige fjordcruise-båten». Put on your dancing shoes – vi ordner resten!

Les mer om MS Festival
Mandonna Ny

Fjordcruise: SY Madonna

SY Madonna er den mest ideelle kombinasjonen av seilskute og fjordbåt i Oslo! Huset på utedekket gjør at dere får et like fint fjordcruise eller sommerfest.

Les mer om SY Madonna
1304ny

Fjordcruise: SS Lady Mack

SS Lady Mack er den største seilskuten i Oslo med plass til opp til 350 gjester! Passer perfekt til sommerfest, fjordcruise og firmafest.

Les mer om SS Lady Mack
538ny

Fjordcruise: SS Vollan

SS Vollan er Oslos fineste Toppseilskonnert – og har blitt benyttet til alt fra fjordcruise, firmafest, teambuilding og sommerfest.

Les mer om SS Vollan
449ny+

Fjordcruise: SY Johanne Marie

På SY Johanne Marie er en av få originale seilskuter i Oslo og har blitt rigget for fjordcruise, sommerfest og firmafest.

Les mer om SY Johanne Marie
Idun bilde 6

Fjordcruise: RS Idun

Vi er stolte over å kunne tilby RS IDUN til firmafester, sommerfester og fjordcruise av alle slag i Oslo.

Les mer om RS Idun

Kontakt oss