SS Lady Mack

1304ny

OSLOFJORDENS STØRSTE CHARTERBÅT!

SS LADY MACK:

  • Passer for dere som planlegger et arrangement for mellom 100 og 350 personer
  • Minimum antall gjester i høysesong: 100
  • Leiepris pr time: 8.500,- + 12% mva ( min. 5 timers leietid i høysesong )
  • BE OM EGEN MENY & DRIKKELISTE FOR SS LADY MACK
  • Sommeren 2016; Nytt teltarrangement over hoveddekket ved behov

SS LADY MACK er Oslofjordens største seilskute, rigget som en 3-mastet fullrigger; med plass til opp til 350 gjester! Båten benyttes hvert år til de store sommerfestene, de største fjordcruisene, de store firmafestene og de private selskapene som trenger størst plass! SS Lady Mack benyttes ofte i «offisiell» sammenheng av Storting og regjering, som til Utenriksministermøte i Nato og andre større tilstelninger.

SS Lady Mack ble bygget i England i 1944 – og etter et omflakkende liv på Norskekysten ble skuta rigget med 3 master til charterturer på Oslofjorden på slutten av 90-tallet. Seilskuta er i dag Skandinavias største fullrigger i tre; noe som setter en ekstra spiss på sommerfesten eller kick-off`en. Sist sesong hadde vi alt fra vanlige fjordcruise, firmafester, kongresser og konferanser om bord – til private arrangement, bryllup, temafest med skattejakt som tema, jubileer, julebord mm. Salongene er intimt og elegant innredet slik at du virkelig kan føle atmosfæren. Her dekker vi med letthet opp ulike typer koldtbord, grillbord, rekeaften, tapas eller noe annet som kan friste fra vår rikholdige meny.

SS Lady Mack har musikkanlegg inkludert i leieprisen – men vi anbefaler bruk av DJ dersom dans og underholdning skal være en del av festen.

Med 3 store salonger og muligheter til overtrekk over hoveddekket; blir det vellykkede turer på SS Lady Mack også hvis værgudene ikke er helt på vår side…. På SS Lady Mack – er det selvsagt Mack  fatøl som serveres!

Store firmaer planlegger ofte i god tid! Skal dere ha et fjordcruise, en sommerfest, en firmafest eller et kick-off i sommer; eller et julebord i november/desember – vent ikke med å ta kontakt! De hotteste datoene tas alltid først!

RING eller send oss en forespørsel i dag – så har du et komplett pristilbud med no hidden extras – i løpet av noen minutter!!

VELKOMMEN TIL DEN STØRSTE CHARTERBÅTEN I OSLOFJORDEN!

Se også Event-Håndboken 2018, side 10

Kontakt oss