SS Vollan

538ny

SS VOLLAN

  • Passer for dere som planlegger et arrangement for mellom 60 og 188 gjester
  • Minimum antall gjester i høysesong: 60
  • Leiepris pr time: 7.400,- + 12% mva ( min. 5 timers leietid i høysesong )
  • BE OM EGEN MENY & DRIKKELISTE FOR SS VOLLAN
  • Sommeren 2016; Nytt teltarrangement over hoveddekket ved behov

SS VOLLAN har i en årrekke vært førstevalget for dem som ønsker en stor seilskute til sin sommerfest, sitt fjordcruise, sitt bryllup – eller til alle de som ønsker å «skryte litt» av fjorden vår til sine utenlandske gjester! SS Vollan er fjordens fineste Toppseilskonnert – og har blitt benyttet til alt fra sommercruise, firmafest, kick-off, private arrangement – til HAT-konferansen ved Helmut Kohls Oslobesøk. Om bord på SS VOLLAN opplever du den unike seilskutestemningen; som skaper minner fra et avslappet seilskutemiljø, kombinert med god mat, komfort og service.

Hver sommer har vi bryllup med vielser om bord; noe både skipper og mannskap er stolte av å få være med å gjennomføre!

SS VOLLAN har i tillegg til sine 2 store salonger; overtrekks muligheter over hoveddekket – så her har dere en hyggelig sommerfest uansett vær og vind.

Vi anbefaler dere å vurdere en DJ med eget PA-anlegg; dersom sommerfesten eller fjordcruiset skal inkludere dans og underholdning. Dette skaper alltid god stemning. Vi kjenner mange gode DJ`s – og er mer enn gjerne behjelpelige med kontakt.

HVA VENTER DU PÅ? Skal dere ha sommer event i år som inkluderer seilskute, eller en firmafest eller et fjordcruise; er SS Vollan et super-valg for de store gruppene!

SS Vollan benyttes også som selskapslokale ved kai, til julebord og til alle typer event-arrangement.

VELKOMMEN OM BORD!

Se også Event-Håndboken 2018, side 11

Kontakt oss