SY Madonna

Mandonna Ny

SY MADONNA

  • Passer for dere som planlegger et fjordcruise eller sommerfest for mellom 20 og 56 personer
  • Minimum antall gjester i høysesong: 20
  • Leiepris pr time: 4.700,- + 12% mva (min. 5 timers leietid i høysesong)
  • BE OM EGEN MENY & VINLISTE FOR SY MADONNA
  • Sommeren 2016; Nyoppusset hovedsalong og ny stor salong under dekk

SY MADONNA er den ideelle kombinasjonen av seilskute og fjordbåt! «Huset» på utedekket gjør at dere får et like fint fjordcruise eller sommerfest; uansett vær og vind! Er det sol & sommer har vi god plass ute; skulle det bli litt kjølig utpå kvelden – trekker gjestene inn i salongen – og har fortsatt 365 graders utsikt over Oslofjorden.

Som eventselskap –  elsker vi Madonna! Denne skuta er midt i blinken for vår største kundegruppe; firmaer som ender opp med mellom 40 og 50 gjester! Av alle seilskuter i Oslofjorden er det ingen som har flere sommerfester og fjordcruise på kjølen sin i løpet av året!

SY Madonna er en ærverdig dame. Hun ble bygget i Fredrikstad i 1892! – og har levd et omflakkende liv før hun endte opp som Oslofjordens ubestridte svane i 1998. I tillegg til alle type charterturer og båtcruise; er SY MADONNA like populær til private fester, jubileumsturer, bursdager, bryllup og temafest.

SY MADONNA her «sjel» – det merker du når du kommer om bord – VELKOMMEN!

Ring eller send oss en forespørsel på mail – så har du et komplett forslag til deres firmafest i løpet av noen minutter.

Se også Event-Håndboken 2018, side 13

Kontakt oss