Priser og innhold i menyene varierer fra sted til sted.
Denne menyen er veiledende – men et utgangspunkt for å beregne totalprisen for et arrangement.
Alle båter og arrangementssteder har egne menyer. Be om egne meny-ark ved bestilling.
Det forutsettes at det bestilles minimum en hovedrett per person på kveldsarrangement.
Fiskesuppe av de beste stykkene, baguetter og smør Allergener: 1, 2, 3, 7, 10 | 100,- | |
Pølse & Pils 90 gram kjempegrillpølse i varm bagett eller i «storspiser`n» pølsebrød rå/stekt løk + 0,4 fatøl Allergener: 1, 7, 10 | 116,- | |
Ceviche med laks, reker, rødløk, chili, koriander og nachochips Allergener: 2, 3 | 126,- | |
Rekeplukk uten tilbehør – en bolle på hvert bord med allioli Allergener: 2, 7 | 100,- | |
Fingermat som settes ut på fat; lefseruller med spekemat, røkelaks og vegetar, med frisk oppskåren frukt Allergener: 1, 3, 7 | 115,- |
Noen av våre båter tilbyr rabatterte matpriser utenfor høysesong
RING OG SJEKK I HVILKE PERIODER TILBUDET GJELDER!
Reker Gourmet – Reker størrelse 50/70 og 70/90, større sortering enn noen andre! First Fjord Class! Så mye dere vil, med et hav av tilbehør: Sommersalat, hvitløksmarinert oliven og vinaigrett-dressing, aioli, pastasalat, nystekte baguetter, sitron, majones og smør Allergener: 1, 2, 7, 9, 10 | 341,- | |
Ferske reker – Herlige nytrukne reker, 400g per. pers. med samme tilbehør som Reker Gourmet Allergener: 1, 2, 7, 9, 10 | 451,- | |
Vegan & Vegetar-rett – Supergod hjemmelaget veganburger med frisk sommersalat | 341,- | |
NYHET Medium Skalldyrsplatå – med ferske reker, kanadisk hummer, hvitvinsdampede blåskjell, sommersalat, creme fraiche, allioli, majones, sitron, nystekte baguetter og smør Allergener: 1, 2, 7, 9, 10 | 595,- | |
Kylling de Luxe – Sous Vide tilberedt, urtemarinerte kyllingfileter og kyllinglår med potetsalat, urtemarinerte poteter, sommersalat, baguetter og smør Allergener: 1, 7, 9, 10 | 394,- | |
Fjord-laks – grilles om bord! Med kokte poteter, persillesmør, agurksalat, Provencekrydder, sitronrømme og sommersalat Allergener: 1, 3, 7, 9, 10 | 441,- | |
Koldtbord inneholder både sjømat og kjøtt, baguetter, sommersalat, vinagerdressing mm. Allergener: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 | 462,- | |
BBQ med spareribs, sommerkoteletter, kyllinglår, bratwürst, entecote, urtemarinerte poteter, sommersalat, dressing, baguetter, grovt brød og smør Allergener: 1, 7, 10 | 494,- | |
Tapas – Varierte spanskinspirerte småretter varmt/kaldt, m/oliven, alioli mm. Allergener: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 | 546,- | |
NYHET Stort Skalldyrsplatå med ferske reker, kanadisk hummer, krabbe, hvitvinsdampede blåskjell, røkelaks, nykokt ørret, kreps, eggerøre, tatziki, aspargesdressing, nystekte baguetter, mm. Allergener: 1, 2, 3, 4, 7, 9, 10 | 694,- |
Hollandsk Ostekake – Vi har verdens beste ostekake! Kaken har geletopp og er selvfølgelig dags-fersk. En smaksopplevelse – garantert! Allergener: 1, 4, 5, 7, 8 | 98,- | |
Kakebuffèt Div. dags-ferske kaker Allergener: 1, 4, 5, 7, 8 | 120,- | |
Jordbær med fløte, sukker og melis Allergener: 7 | 110,- | |
Fruktsalat og vaniljeis Sommerdesserten fremfor noen Allergener: 7 | 95,- | |
Frisk oppskåren frukt Melon, kiwi, jordbær, druer, pære mm. | 85,- | |
Makron og eplekringle – serveres med is eller ny-pisket krem Allergener: 1, 4, 5, 7, 8 | 75,- | |
Kaffe & Te med påfyll hele kvelden. Sukker, melk og fløte Allergener: 7 | 30,- | |
Snackskurver, min. 3 typer snacks i kurver på bordene. Fylles på! Pr.pers Allergener: 5, 8 | 40,- |
ALLERGENER:
1: Glutenholdig korn ( hvete, rug, bygg, havre, spelt, kamut/egyptisk hvete )
2: Skalldyr 7: Melk (herunder laktose )
3: Fisk 8: Nøtter ( mandel, hassel, hvalnøtt, cashew, pekan, para, pistasie, macadamia )
4: Egg 9: Selleri
5: Peanøtter 10: Sennep
6: Soya
Alle priser er eks. mva.
Med forbehold om skrivefeil og prisendringer