Meny

Priser og innhold i menyene varierer fra sted til sted.

Denne menyen er veiledende – men et utgangspunkt for å beregne totalprisen for et arrangement.
Alle båter og arrangementssteder har egne menyer. Be om egne meny-ark ved bestilling.

Det forutsettes at det bestilles minimum en hovedrett per person på kveldsarrangement.

Forretter

   

Fiskesuppe av de beste stykkene, baguetter og smør

Allergener: 1, 2, 3, 7, 10
 100,-

Pølse & Pils 90 gram kjempegrillpølse i varm bagett eller i «storspiser`n» pølsebrød rå/stekt løk + 0,4 fatøl

Allergener: 1, 7, 10
 116,-

Ceviche med laks, reker, rødløk, chili, koriander og nachochips

Allergener: 2, 3
 126,-

Rekeplukk uten tilbehør – en bolle på hvert bord med allioli 

Allergener: 2, 7
 100,-

Fingermat som settes ut på fat; lefseruller med spekemat, røkelaks og vegetar, med frisk oppskåren frukt

Allergener: 1, 3, 7
 115,-

Billigmiddag?

Noen av våre båter tilbyr rabatterte matpriser utenfor høysesong

RING OG SJEKK I HVILKE PERIODER TILBUDET GJELDER!

Hovedretter

   

Reker Gourmet – Reker størrelse 50/70 og 70/90, større sortering enn noen andre! First Fjord Class! Så mye dere vil, med et hav av tilbehør: Sommersalat, hvitløksmarinert oliven og vinaigrett-dressing, aioli, pastasalat, nystekte baguetter, sitron, majones og smør

Allergener: 1, 2, 7, 9, 10
 341,-

Ferske reker – Herlige nytrukne reker, 400g per. pers. med samme tilbehør som Reker Gourmet

Allergener: 1, 2, 7, 9, 10
 451,-
Vegan & Vegetar-rett – Supergod hjemmelaget veganburger med frisk sommersalat 341,-

NYHET

Medium Skalldyrsplatå – med ferske reker, kanadisk hummer, hvitvinsdampede blåskjell, sommersalat, creme fraiche, allioli, majones, sitron, nystekte baguetter og smør

Allergener: 1, 2, 7, 9, 10
 595,-

Kylling de Luxe – Sous Vide tilberedt, urtemarinerte kyllingfileter og kyllinglår med potetsalat, urtemarinerte poteter, sommersalat, baguetter og smør

Allergener: 1, 7, 9, 10
 394,-

Fjord-laks – grilles om bord! Med kokte poteter, persillesmør, agurksalat, Provencekrydder, sitronrømme og sommersalat

Allergener: 1, 3, 7, 9, 10
 441,-

Koldtbord inneholder både sjømat og kjøtt, baguetter, sommersalat, vinagerdressing mm.

Allergener: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
 462,-

BBQ med spareribs, sommerkoteletter, kyllinglår, bratwürst, entecote, urtemarinerte poteter, sommersalat, dressing, baguetter, grovt brød og smør

Allergener: 1, 7, 10
 494,-

Tapas – Varierte spanskinspirerte småretter varmt/kaldt, m/oliven, alioli mm.

Allergener: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
 546,-

NYHET

Stort Skalldyrsplatå med ferske reker, kanadisk hummer, krabbe, hvitvinsdampede blåskjell, røkelaks, nykokt ørret, kreps, eggerøre, tatziki, aspargesdressing, nystekte baguetter, mm.

Allergener: 1, 2, 3, 4, 7, 9, 10
 694,-

Desserter

   

Hollandsk Ostekake – Vi har verdens beste ostekake! Kaken har geletopp og er selvfølgelig dags-fersk. En smaksopplevelse – garantert!

Allergener: 1, 4, 5, 7, 8
 98,-

Kakebuffèt Div. dags-ferske kaker

Allergener: 1, 4, 5, 7, 8
 120,-

Jordbær med fløte, sukker og melis

Allergener: 7
 110,-

Fruktsalat og vaniljeis Sommerdesserten fremfor noen

Allergener: 7
 95,-

Frisk oppskåren frukt

Melon, kiwi, jordbær, druer, pære mm.

 85,-

Makron og eplekringle – serveres med is eller ny-pisket krem

Allergener: 1, 4, 5, 7, 8
 75,-

Kaffe & Te med påfyll hele kvelden. Sukker, melk og fløte

Allergener: 7
 30,-

Snackskurver, min. 3 typer snacks i kurver på bordene. Fylles på! Pr.pers

Allergener: 5, 8
 40,-

ALLERGENER: 

1: Glutenholdig korn ( hvete, rug, bygg, havre, spelt, kamut/egyptisk hvete )

2: Skalldyr                          7: Melk (herunder laktose )

3: Fisk                                    8: Nøtter ( mandel, hassel, hvalnøtt, cashew, pekan, para, pistasie, macadamia )

4: Egg                                     9: Selleri

5: Peanøtter                   10: Sennep

6: Soya

Alle priser er eks. mva.
Med forbehold om skrivefeil og prisendringer