Selskapslokaler Oslo

Legg ditt arrangement til et av våre fantastiske selskapslokaler!

 

Vi skreddersyr arrangementer av alle slag, og har selskapslokaler som passer for alle typer events

Vi har en rekke selskapslokaler, både til lands og til vanns med plass til alt fra 20 til  800 gjester! Våre selskapslokaler er ikke vanlige restauranter hvor det er flere grupper samtidig, men eksklusive steder hvor det er full fokus på DERE og dere kan være så lenge dere har lyst.

Noen av våre selskapslokaler passer best til firmaarrangement som sommerfester og julebord, og andre er bedre egnet til private fester, bryllup, jubiler og bursdager. Se gjennom vårt store utvalg og legg gjerne til hva du ønsker og trenger fra et selskapslokale.

Alle våre selskapslokaler er spesielt lagt opp til å gjennomføre arrangementer, og dere trenger ikke å stille med noe selv. Vi ordner alt!

Alle selskapslokalene har servering av mat og drikke og innehar alle serverings og skjenkebevillinger.

De fleste selskapslokalene befinner seg i Oslo, men vi har også alternativer i Asker og Bærum.

Vær rask med å få satt av en av en dato på de attraktive sommerkveldene i juni og august! Hver sommer er det kamp om de beste lokalene på de mest populære datoene.

 
Tusen takk for en svært vellykket fest! Ut i fra alle tilbakemeldingene (spesielt fra direktørene) var dette meget vellykket. Til og med været var på vår side – så da kan man ikke klage! Takk for et svært godt gjennomført arrangement Harald. Dette kan dere!
Mette Rist Hauge
Klima og Forurensningsdirektoratet
Hei Harald. Vi hadde en veldig bra fest hos dere. Har bare fått positive tilbakemeldinger fra de ansatte. Maten var god, kokken var flink og DJ med aktiviteter var flink. Vi kommer neste år også! Takk for en fantastisk fest!
May-Liss K. Kirkeeng
ASKO
Vil takke dere for et supert opplegg. Vi koste oss veldig med aktiviteter, god mat og drikke, fint vær og hyggelig samvær. Maten smakte fortreffelig og aktivitetene gikk som smurt, all ros til grillsjefen og aktivitetsleder Tom. Vi kommer gjerne igjen. Riktig god sommer og hilsen fra oss i Glamox til alle på Lyse gård.
Unni Heyer
Glamox AS

«Vi har arrangert events av alle slag i 35 år, og gjennom den tiden bygget opp en portefølje av de beste selskapslokalene i Oslo og Akershus. Skal dere gjennomføre en sommerfest, et julebord, en konferanse, bryllup, bursdag eller annet? Vi har lokalene, vi har alternativene, og vi sørger for at arrangementet blir perfekt!»

 

Harald Bøhler

Daglig leder

Circus Event Norsk Fjordcruise AS